beats by dre cheap

Cemu euforija????

Nekako me ovo hapsenje ostavilo hladnom.

Svi se nesto raduju, kao konacno su ga uhapsili itd.

Boga mi ko da je 1995.

Novine sa naslovima nevjerovatnog genija koji se kao uspio sakriti iza maske doktora!

Koji story! Kao da svi patimo od amnezije i ko da niko nije gledao nikada TV.

Pa preko satalita danas prate registarske tablice svakog auta u gradu a kao nisu mogli vidjeti strjeljanja i granatiranja tokom rata... Ne znam ko se pravi lud, mi ili oni... Treba cestitati Srbiji na fantasticnoj kamanji, jeste da su ovo izveli malo ofirno, pravi SF roman kompletna nevjerovatna prica o zvjeri koja se prerusava od doktora i pravi karijeru i 15 godina ga niko neprovali... Ma dajteeeee... Jeftin film.. ali je upailo :)

Uostalom kakve fajde od presude njemu?

Niti ce vratit mrtve, niti izgubljene godine.

On sada u Haagu ima specijalnu sobu, sa TV-om, satalitom, brdo knjia,3 toplaobroka, svog doktora pa ima sve sto pozeli jos se nemora ni kriti. C

ura ce mu profitirati od silnih medijskih nastupa, a mogu se kladiti da ce u iducih godijnu dana napisati Bestseller i zgrnuti nekoliko miliona na racun njegovog zivota.

TV produkcija Srbije ce snimiti neki luido dobar film kojeg ce holanđani distribuirati. Njegovi pacijenti ce uzimati debele honorare po stranim TV stanicama kako bi ispricali svoju nevjerovatnu pricu .

Mozda mu je samo nestalo para pa skontao kako da zbrine dalju i blizu obitelj.

 Pa na osnovu njega ce postati milioneri. On ce zajebavati sudije u Haagu, branitie se sam, a jadni Bosansci ce to sve pratti preko TV-a. Na kraju ce i njega srce opaliti i umrijece u Haagu.

Nece ga pokopati u masovnoj grbonici vec ce dobiti besplatan prevoz tijela kuci.Srbija ce napraviti ogormnu sahranu, bice tu i ica i pica.

Crkva ce ga proglasiti svecem i od poreza Srbije ce se davati noavc ozaloscenoj obitelji.

Presuda Haaga, mislim na taj papir, kojeg ce potpisati neki idiot koji ce tokom suđenja postavljati nebulozna pitanja, ce se pohraniti negdje u arhivu. Tako ce to biti top tema nekih godinu dana.

Nakon toga ce svi zaboraviti i da je bio uhapsen, zene i porodice poginulih ,iskasapljenih, silovanih i mucenih ce i dalje sami izlaziti na proteste i moliti za bjednih 100 KM mjescne naknade, koje im ova drzvava nemoze obezbkediti. A zasto i bi? Pa za jedan fucking sastanak koji odrze oni dobiju mjescu platu 4 porodice sehida...

desperate supergirls
http://wespitonyou.blogger.ba
28/07/2008 12:23